Trust GXT 629 Tytan RGB Illuminated 2.1 Speaker Set - Gaming PC speaker Zwart

74,37 69,99
10 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Trust GXT 629 Tytan RGB Illuminated 2.1 Speaker Set - Gaming PC speaker Zwart

Kleurrijke geluiden
Een overweldigend basvermogen, kwalitatief hoogwaardig geluid en een indrukwekkend gamingontwerp allemaal in één: de GXT 629 Tytan 2.1 RGB-luidsprekerset verandert de manier waarop u geluid ervaart. Of u nu de nieuwste games speelt, naar muziek luistert of films kijkt, u geniet van alles in het best mogelijke geluid. Deze luidspreker produceert niet alleen een krachtig geluid; hij straalt van de kleuren! De veranderende RGB LED-verlichting op de subwoofer in combinatie met de matzwarte satellietluidsprekers passen bij elke gaminginstallatie. U kunt 7 constante kleuren kiezen en die met de bas synchroniseren (rood, groen, blauw, geel, paars, lichtblauw en wit). Of kies uit alle kleuren voor een veranderlijk effect, een ademende lichtrotatie of met de bas gesynchroniseerde RGB-verlichting: de mogelijkheden zijn eindeloos. Aan u de keuze!

Tytan in geluid
Laat de hele wereld uw gaminggeluid horen met deze luidsprekerset met een piekvermogen van 120 W. De satellietluidsprekers produceren een optimaal geluid in het midden- en hoogbereik. Dit gecombineerd met de houten subwoofer met een luidspreker van 7-inch produceert een krachtige diepte in uw gaminggeluid, en zorgt ervoor dat u van een volle gamingervaring kunt genieten.

Draadloze bediening
Deze krachtige geluidsmachine wordt geleverd met een handige draadloze afstandsbediening. Hiermee kunt u gemakkelijk met één klik op een knop het volume regelen en dempen, de bas fijnregelen, de lichten wijzigen en de luidspreker in- of uitschakelen.

Smart Power Management
De luidspreker beschikt over ingebouwd Smart Power Management om energie te besparen. De luidspreker wordt automatisch in de stand-bymodus gezet wanneer die 60 minuten niet in gebruik is. Als u begint te gamen, wordt de luidspreker weer automatisch ingeschakeld. Schakel Smart Power Management uit als u constant het volledige vermogen wilt gebruiken.

Eigenschappen
- Krachtige 2.1-luidsprekerset met een piekvermogen van 120 W (60 W RMS)
- Compatibel met pc/laptop, smartphone/tablet
- Houten subwoofer voor een vol en rijk geluid
- Vooraf gedefinieerde lichtmodi: 7 effen kleuren, gesynchroniseerd met bas, ademende RGB, draaiende RGB, en met bas gesynchroniseerde RGB
- Inclusief draadloze afstandsbediening voor bediening van voeding, volume, bas en licht
- Slim energiebeheer: schakelt bij inactiviteit automatisch over op de stand-bystand