Magnat: Alpha RS 12 Actieve Subwoofer - Zwart

499,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Doublepoint.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending
Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Over Magnat: Alpha RS 12 Actieve Subwoofer - Zwart

ACTIEVE SUBWOOFER MET EEN woofer VAN 300 MM EN EEN VERMOGEN TOT 240 WATT

  • 120 watt continu vermogen / 240 watt piekvermogen
  • 300 mm basdriver met conus van gecoat papier
  • Klippel-geoptimaliseerd magneetsysteem
  • Controle van volume, crossover-frequentie en fase
De Magnat Alpha RS 12 biedt een 300 mm (12 inch) high-power long-throw woofer in een basreflexbehuizing met twee Airflex-poorten. De geïntegreerde klasse D versterker levert continu 120 watt, het piekvermogen is maar liefst 240 watt. In de optelsom van zijn kwaliteiten stelt de ingebouwde technologie de RS12 in staat om frequenties tot 20 Hz te reproduceren. Door de versterkerelektronica kunnen het volume, de crossover-frequentie en de fase worden geregeld, waardoor een optimale aanpassing aan de ruimteakoestiek mogelijk is.

De massieve MDF-behuizing is optioneel verkrijgbaar in zwart essen of mokka kleur. In het geval van de RS12 heeft deze een breedte van 360 mm en een hoogte van 465 mm. De standaard stoffen bekleding kan met één beweging worden verwijderd en onthult dan het indrukwekkende baschassis.

De Magnat actieve subwoofer Alpha RS12 is de ideale aanvulling of uitbreiding op elke home cinema of hifi-installatie. Dankzij zijn variabele parameters is de RS12 te combineren met speakers van alle merken en behaalt hij altijd optimale geluidsresultaten.