Gravity SS 5211 B SET 1 Statiefset voor PA-luidspreker Uittrekbaar, In hoogte verstelbaar 1 stuk(s)

128,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:
Kleur:
beelden Zie Zie beelden

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Gravity SS 5211 B SET 1 Statiefset voor PA-luidspreker Uittrekbaar, In hoogte verstelbaar 1 stuk(s)

De Gravity SS 5211 B SET is een set die bestaat uit twee Gravity SP5212B speakerstatieven met een stevige draagtas.

Gravity SP 5211 B speakerstatief:De SP 5211 is een luidsprekerstatief gemaakt van sterke maar lichtgewicht aluminium buizen met zwarte poedercoating. Hij heeft een draagvermogen van 50 kg en een maximale hoogte van 195 cm. De vernieuwde, uiterst duurzame bevestiging van de steunvoeten is gemaakt van aluminium spuitgietwerk onder druk. De stalen manchet van de hoogteverstelling is vrijwel onverwoestbaar en zorgt voor extra stabiliteit. Een veiligheidsbout vergrendelt de 35 cm lange, sterke verlengbuis. De ergonomische knoppen op de vergrendelingsschroeven zijn gemaakt van zeer bestendig ABS met een antislip soft-touch coating van thermoplastic voor een comfortabele bediening.

De SP 5211 wordt geleverd met een extra set zwarte codeerringen; extra ringen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren voor een duidelijke personalisering.

Gravity BG SS 2 B transporttas:De BGSS 2 B is een zware draagtas met 15 mm padding die plaats biedt aan 2 luidsprekerstatieven. De tas is gemaakt van sterk 600D nylon dat waterafstotend is en gemakkelijk schoon te maken, een gevoerde scheidingswand houdt de statieven gescheiden om krassen te voorkomen. De bodem en alle spanningspunten zijn versterkt voor extra stevigheid, comfortabele draagriemen en de zware enkelvoudige ritssluiting van het deksel zorgen voor gebruiksgemak.

Geleverd wordt:
2x Gravity SP 5211 B speakerstatief
1x Gravity BG SS 2 B transporttas