Platinet CRUDE 30 W Draadloze stereoluidspreker Zwart, Grijs

65,95
De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over Platinet CRUDE 30 W Draadloze stereoluidspreker Zwart, Grijs

Bluetooth-luidspreker in een stijlvolle behuizing gemodelleerd op een gitaarversterker

UNIEK DESIGN

Bij het ontwerpen van de CRUDE-luidspreker hebben we besloten om een ​​grimmige vorm aan te nemen look doet denken aan klassieke gitaarversterkers. De combinatie van donker materiaal imiterend leer met grijze maskering en analoge knoppen maakt CRUDE een apparaat dat er elegant uitziet.

EEN KRACHTIG GELUID

Het CRUDE-model is uitgerust met 2 luidsprekers met een totaal vermogen van 30W. We gebruikten componenten van hoge kwaliteit die een dynamisch, luid en helder geluid genereren dat is verrijkt met diepe bassen.
Analoge modus- en volumeknoppen maken de bediening nog nauwkeuriger.

VERGEET NIET OVER DE KABELS

PLATINET CRUDE is een luidspreker van de nieuwe generatie waarin we Bluetooth 4.0-technologie hebben gebruikt. Verbind uw smartphone, tablet of laptop draadloos met elkaar en speel uw favoriete muziek af op maximaal 10 meter afstand van de luidspreker.

VOEL VRIJHEID

Home, picknick of misschien een openluchtfeest? Je kunt de CRUDE-luidspreker overal mee naar toe nemen zonder je zorgen te maken over de aanwezigheid van een stopcontact. De krachtige ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 5400 mAh zorgt voor meerdere uren ononderbroken muziekweergave.

MUZIEK MET VEEL BRONNEN

PLATINET CRUDE is uitgerust met een USB-connector om muziek af te spelen vanuit flash-geheugen. U kunt ook een mediaspeler (bijv. iPod) aansluiten op de 3,5 mm AUX-aansluiting om uw favoriete muziek af te spelen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Luidsprekers: 2 x 15 W RMS (30 W)
Bluetooth 4.0
Bereik: tot 10 meter
AUX-IN-connector - voor het aansluiten van externe apparaten
USB-poort
Ingebouwde 5400 mAh batterij
Afmetingen: 260 x 153 x 163 mm