Bruine Platinet Bluetooth Speaker - Bamboo, Stereo 3.1 Bluetooth

93,95
De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over Bruine Platinet Bluetooth Speaker - Bamboo, Stereo 3.1 Bluetooth

Een stijlvolle Bluetooth-luidspreker met een subwoofer

GROOT KAN MEER

maken In het BAMBOO-model hebben we twee luidsprekers van 10 W gebruikt die worden ondersteund door een 15W-subwoofer met een passief membraan, waardoor de gegenereerde geluiden dynamisch zijn en verrijkt met diepe, krachtige bas. Dit is de hoogste kwaliteit voor de meest veeleisende gebruikers.

FREEDOM

PLATINET BAMBOO is een boombox van de nieuwe generatie waarin we Bluetooth 4.0-technologie gebruikten . Verbind je smartphone, tablet of laptop draadloos met elkaar en speel je favoriete muziek op maximaal 10 meter afstand van de luidspreker.

FAVORIETE MUZIEK ALTIJD MET JE

Thuis, op de picknick, of misschien een openluchtfeestje? Je kunt de BAMBOO-luidspreker meenemen waar je maar wilt. Ingebouwde batterij met een capaciteit van 2600 mAh zorgt voor 6 uur ononderbroken muziekweergave.

VERBIND ELK APPARAAT

Wil je verbinding maken met MP3-speler, iPod of ander apparaat zonder Bluetooth-connectiviteit? We hebben een oplossing! PLATINET BAMBOO heeft een lijnconnector (AUX IN), waardoor u er alles mee verbindt.

VERTROUWD

PLATINET BAMBOO is een vertegenwoordiger van de FASHION-lijn, die apparaten van topklasse omvat. Bamboe hout op het voorpaneel, gecombineerd met een zachte, milieuvriendelijke stofafwerking, maakt de luidspreker tot een stijlvol element van uw huis.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Met grote knoppen kunt u eenvoudig de muziek bedienen.

GESPREKKEN ZONDER SMARTPHONE

Neem de speaker overal mee naartoe en vergeet waar je je smartphone hebt achtergelaten. En wanneer iemand u belt - u zult praten, want PLATINET BAMBOO is perfect als luidspreker.

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

Luidsprekers: 2 x 10 W RMS + 15 W RMS-subwoofer ( totaal vermogen 35 W)
Bluetooth 4.0
Aux-IN-connector voor het aansluiten van externe apparaten
Handsfree
Bereik tot 10 m
Ingebouwde 2600mAh / 7.4V batterij
Afmetingen: 250 x 130 x 80 mm
Gewicht: 1,4 kg