OEHLBACH BTR Xtreme Bluetooth 5.0 mobiele zender/ontvanger Zwart

79,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over OEHLBACH BTR Xtreme Bluetooth 5.0 mobiele zender/ontvanger Zwart

De Oehlbach BTR Xtreme 5.0 maakt eindelijk alle audio-apparaten met een jack / stereo cinch die niet zijn uitgerust met Bluetooth® eindelijk Bluetooth®-compatibel. Om dit te doen, sluit u het eenvoudig aan op uw audiobron of audio-uitvoerapparaat met behulp van de 3,5 mm jack-aansluiting.

Als 2-in-1-adapter kan hij niet alleen verzenden, maar ook ontvangen - zowel met de Bluetooth® 5.0-standaard als achterwaarts compatibel. Een schakelaar kan worden gebruikt om te schakelen tussen de verzend- en ontvangstmodus.

Voor zijn transmissies gebruikt de BTR Xtreme 5.0 de Qualcomm aptX HD-codec voor muziekgenot in CD-kwaliteit en aptX low latency voor gelijktijdig gereduceerde latentietijden van minder dan 40 ms en dus praktisch vertragingsvrije geluidsoverdracht. De BTR Xtreme 5.0 is een allrounder, omdat hij zelfs de gelijktijdige overdracht naar 2 verschillende apparaten beheerst, bijv. B. twee koptelefoons.

Het is ook mogelijk om twee zenders, bijvoorbeeld twee smartphones, te koppelen aan één uitvoerapparaat. Gebruik hem thuis of onderweg met een gewicht van slechts 18 gram, kleine afmetingen en een lange batterijduur tot 12 uur.