N-GEAR The Flash 1210 - Draadloze Bluetooth Party Speaker - Karaoke set - 2 Microfoons - Discoverlichting

108,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Flash The Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over N-GEAR The Flash 1210 - Draadloze Bluetooth Party Speaker - Karaoke set - 2 Microfoons - Discoverlichting

De N-GEAR Flash 1210 Party Speaker neem je mee naar elk feestje dankzij het telescopisch handvat en wielen. De FLASH 1210 beschikt over een vermogen van 300 Watt met een 12"inch (30cm) woofer, met een speeltijd tot 6 uur! Verbind de speaker gemakkelijk via Bluetooth om je favoriete liedjes mee te zingen. De speaker wordt geleverd met 2 draadloze microfoons. Haal de N-GEAR Flash 1210 nu in huis en maak ieder feest compleet. Eindeloos muzikaal speelplezier voor jong en oud.

Portable speaker met een strakke bass, die zuiver & hard gaat
De N-GEAR Flash 1210 is een zeer goed afgestelde speaker, geschikt voor vrijwel alle muziek stijlen. Deze draadloze speaker is voorzien van een 12"inch (30cm) woofer en afzonderlijke tweeters. Op deze wijze wordt het mooiste geluid geproduceerd in zowel de hoge als de lage tonen. Mooi geluid is een vereiste voor ieder feest.

Standaard geleverd met 2 draadloze N-GEAR microfoons
Liever solo of toch een duet? Met de twee meegeleverde N-GEAR microfoons zing je probleemloos samen of alleen. En omdat je natuurlijk ook je dansje wilt doen zijn beide microfoons draadloos, zodat je lekker vrij kunt bewegen, zonder te struikelen over onhandige bedrading. In elke microfoon gaan 2 AA batterijen. Deze zijn niet inbegrepen.

Tot wel 6 uur speelplezier
Geen stopcontact in de buurt? Maak je niet druk, want de ingebouwde accu geeft je tot wel 6 uur speeltijd. Opladen gaat gemakkelijk via micro USB. Op deze manier gaat jouw feestje net zo lang door als jij wilt. Nooit meer naar huis!

Neem het feest mee met deze mobiele, draagbare speaker
In combinatie met de ingebouwde accu is de N-GEAR Flash 1210 echt mobiel. De speaker is namelijk voorzien van een telescopisch handvat en wielen, zodat je de speaker gemakkelijk overal naartoe kunt nemen. De speaker kan zelfs op een statief geplaatst worden. Dit doe je door de bevestiging aan de onderkant los en vast te draaien. Door slim gebruik te maken van de beste materialen is de speaker stevig, maar toch relatief licht. Met een gewicht van 5,3 kg neem je het feest overal mee naartoe.

Disco verlichting aan & gaan
De uniek afgewerkte verlichting van de N-GEAR Flash 1210 maakt het feest compleet. De disco verlichting zorgt voor een lichtshow in alle RGB kleuren, van warm oranje tot koel blauw.
Zet het licht aan, of juist uit of zorg ervoor dat de verlichting meebeweegt met de muziek. Met de N-GEAR Flash 1210 maak je van elke huiskamer een ware disco.

Speel al je muziek af, draadloos of bedraad.
Bluetooth, USB, AUX & MicroSD. Hoe je je muziek ook wilt afspelen, het kan allemaal met de N-GEAR Flash 1210. Verzoekjes iemand?!

Stel jouw droom sound in
De N-GEAR Flash 1210 biedt de mogelijkheid om je geluid helemaal naar jouw wens in te stellen. Met behulp van het bedieningspaneel stel je de echo, microfoon volume, bass, treble en verlichting gemakkelijk in.

De strak gestylde N-GEAR Flash 1210 speaker is een aanwinst voor de hele familie.
Leuk voor jong & oud. Deze speaker en brengt gezelligheid op iedere locatie en is super handig om mee te nemen! Wat je ook gaat doen, N-GEAR doet met je mee! Geschikt voor o.a.

  • Sporten
  • Werken
  • Feesten
  • Chillen
  • BBQ'en
  • Karaoke
  • Presenteren
  • Optreden
  • Zingen
Kwaliteit voor een gangbare prijs
De N-GEAR Flash 1210 is een product waar je een lange tijd plezier van gaat hebben. De N-GEAR FLASH speakers zijn vrijwel geschikt voor iedere gelegenheid. Met de flash onder je arm, kan jij waar je ook bent de muziek verzorgen! Reeds vele feestgangers zijn al bekend met N-GEAR. De populariteit van het merk komt met name door het ruime aanbod in verschillende speakers van hoge kwaliteit. Heerlijke beats, veel volume. Genoeg geluid voor een hele kantine!

Dit vind je in de doos Headunit - De party speaker
Twee wireless mics - Zing samen
Oplaadkabel - Voor langer plezier
Afstandsbediening - Regel het geluid van afstand
Gebruiksaanwijzing - Altijd handig! Alternatieven
Op zoek naar gelijkwaardige N-GEAR producten maar dan net een ander formaat? bekijk ook deze producten:
  • THE FLASH 610
  • THE FLASH 810
  • THE FLASH 1205
  • THE FLASH 1510
  • THE FLASH 3010
  • THE X
  • THE B
  • LGP26R
  • LPG65
TIP: Bekijk ook de nieuwe N-GEAR Let’s Go Party (LGP) range waarin wij van groot naar klein het feestje naar jullie toe brengen!

N-GEAR MAKES YOU MOVE!