Logitech 980-000912 Bluetooth muziekontvanger Bluetooth versie: 3.0, A2DP 15 m

22,48
9 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Logitech 980-000912 Bluetooth muziekontvanger Bluetooth versie: 3.0, A2DP 15 m

Dankzij de Logitech Bluetooth® Audio Adapter, maak je jouw speakers Bluetooth! Door de Multipoint Bluetooth-verbinding waarmee je twee apparaten tegelijk kunt koppelen, eenvoudige koppeling en automatisch opnieuw koppelen, brede speakercompatibiliteit en compromisloze Logitech-audio, heb je alles wat je nodig heeft om jouw muziek te streamen en jouw mobiele apparaat mobiel te houden.



Multipoint Bluetooth
Multipoint Bluetooth®-verbinding. Koppel jouw smartphone en tablet tegelijkertijd en stream stereo-audio van een van beide.



Handige eendrukskoppelingsknop
Je kunt jouw smartphone en tablet snel en gemakkelijk verbinden. Druk gewoon op de koppelingsknop en de speakers zijn gebruiksklaar. Profiteer van het gemak van supersnel, automatisch opnieuw koppelen.



Flexibiliteit
Werkt met de meeste speakers (3,5 mm/RCA). Je hebt de flexibiliteit om pc-speakers, thuisstereosystemen en AV-ontvangers te gebruiken. Sluit gewoon de Bluetooth-audioadapter op jouw speakers met eigen voeding aan met behulp van standaard analoge RCA- of 3,5mm-stekkers.



Compromisloze Logitech-audio
Superieure akoestiek. Compromisloos geluid. De Bluetooth-speakeradapter is afgestemd in de state-of-the-art laboratoria van Logitech om hoogwaardige akoestiek te leveren.



15 meter bereik
Stream en bedien jouw muziek met een betrouwbaar gezichtsveld tot op 15 meter afstand.

Pakketinhoud:
• Bluetooth-audioadapter
• Draad voor RCA naar 3,5 mm
• Stroomdraad
• Handleiding
• 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning