Multiroom luidspreker Harman Kardon Citation Towner Bluetooth, WiFi #####Google Assistant direkt integriert, WiFi Zwart

1 234,97
5 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Multiroom luidspreker Harman Kardon Citation Towner Bluetooth, WiFi #####Google Assistant direkt integriert, WiFi Zwart

De Harman/Kardon Citation Tower is de perfecte speakerset voor diegene die het allemaal wilt: fantastische geluid, prachtig design en slimme mogelijkheden. De Citation Tower biedt het utlieme 2-kanaals stereo geluid met diepe bas en helder hoog. Verder beschikt de Citation Tower ook over een LCD touchscreen en de Google Assistent zodat je zelf kan kiezen wat je het fijnst vindt voor de besturing. Met Google Assistent stel je al je brandende vragen, geef je opdrachten en organiseer je jouw dag, zonder hiervoor te hoeven opstaan. Perfect voor iedereen die een premium smart speaker wilt met een prachtig design en audiofiel-graad geluid. Tevens krijgen de Harman Kardon Citation speakers in 2019 Airplay 2 ondersteuning, wat erg handig is voor iPhone, iPad en Mac gebruikers.

Hoe verbind je de Citation Tower? De citation Tower kan worden verbonden via Wi-Fi en via Bluetooth direct van je smartphone of tablet. Daarnaast biedt de Google Home app ook de mogelijkheid meerdere speakers met elkaar te verbinden. Hier is wel Wi-Fi voor vereist. Helaas zijn deze speakers niet direct te koppelen aan de tv. Om de citation Tower te gebruiken voor de tv is er een Citation Adapt nodig. Plus- en minpunten van de Harman/Kardon Citation Tower: Indrukwekkend geluid
Google Assistent
Hoogwaardige materialen en een premium industrieel design
Privacy Functie
Grote speaker past niet in elke kamer
Kenmerken van de Harman Kardon Citation Tower: Draadloos:
Stream draadloos muziek via Bluetooth 4.2 of Chromecast en geniet van indrukwekkend geluid.

Privacy Functie:
Voor extra veiligheid en privacy heb je de mogelijkheid om de microfoon van deze speaker uit te zetten.

Google Assistant:
Krijg antwoorden op al je vragen, speel muziek af, organiseer je dag en bestuur je smart home, allemaal met je stem.

Hoogwaardig industrieel design:
Het hoogwaardig wol , gemaakt door Kvadrat, dat voor de Harman Kardon Citation Tower gebruikt wordt, is vuil- en stofafstotend en vlam-vertragend.

Maak kennis met de familie:
De Harman/Kardon Citation familie bestaat uit de Citation One, de Citation 100, de Citation 300, de Citation 500, de Citation Bar, de Citation Tower, de Citation Surround en de Citation Sub. Kortom voor elke situatie een intelligente speaker.

Dit vind je in de doos: 2 Harman Kardon Citation Towers
1 Voedingsadapter
1 Snelstartgids
1 Veiligheidsblad
1 Garantiebewijs