Omega Platinet Waterdichte Bluetooth Speaker- IPX5 - Zwart [44478]

28,95 27,95
De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over Omega Platinet Waterdichte Bluetooth Speaker- IPX5 - Zwart [44478]

Hou je van wandelen? HIKE is een perfect accessoire voor het wandelen. Dankzij het kleine formaat, het lage scharnier en de speciale bevestiging kunt u hem eenvoudig aan de rugzak bevestigen. En je bent waarschijnlijk het bestaan ​​ervan vergeten, maar dankzij de 6-watt-luidspreker geniet je van je favoriete muziek van de hoogste kwaliteit.

YOUR MUSIC. OVERAL

Strand of bergen? Sneeuw, regen of hitte? Het maakt niet uit! De PLATINET BUITENLUIDSPREKERS dankzij de IPX5-standaard bieden volledige bescherming tegen sterke regen en spatten.

COMFORT IS DE SLEUTEL

PLATINET BUITENLUIDSPREKERS zijn uitgerust met comfortabele bevestigingen, waardoor je deze gemakkelijk aan kleding, rugzak of rugzak kunt bevestigen waar je maar wilt.

EEN MODIEUZE GADGET

PLATINET BUITENLUIDSPREKERS zijn ontworpen om mooi, modieus, duurzaam en functioneel te zijn. Dat is de reden waarom hun behuizing was bedekt met een gevlochten weefsel. Dankzij deze zijn de speakers prettig aan te raken en bestand tegen spatten en vuil.

GROTE KNOPPEN

Dankzij de grote verhoogde knoppen kun je hoef niet eens naar de spreker te kijken om op te staan, naar beneden te draaien of het liedje te veranderen.

JUST LISTEN

Het HIKE-model is uitgerust met een 6W-luidspreker met een 360-graden geluidssysteem, waardoor het geluid dieper is en luider. De krachtige bas is het perfecte hoogtepunt van je favoriete muziek.

VERGEET LIMIETEN

In PLATINET OUTDOOR SPEAKERS gebruikten we Bluetooth 4.2 met EDR-technologie. Sluit uw smartphone, tablet of laptop draadloos aan en speel uw favoriete muziek af op een afstand van maximaal 10 meter van de luidspreker.
Dankzij de nieuwe generatie Bluetooth is het aansluiten van apparaten met luidsprekers snel en volledig automatisch.

SPEEL MUZIEK, ZELFS IN EEN AFSTANDSGEBIED

Weekend zonder elektriciteit? Geen probleem! 1500 mAh batterij in HIKE-luidspreker maakt maximaal 12 uur continu muziek afspelen mogelijk. Het opladen van de batterij duurt 2 uur.

VOL KLEUREN

Alle PLATINET OUTDOOR-luidsprekers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, blauw, wit en rood . Kies degene die het beste bij u past.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Luidsprekers: 6W

Bluetooth audio-ingang, v4 .2 + EDR

Waterdichte IPX5

Stofdicht

Bereik tot 10 m

Ingebouwde batterij: 1500 mAh / 3,7V

Oplaadtijd: 2h

Speelduur: tot 12 uur

Afmetingen: 118 x 118 x 46mm

Gewicht: 243g