Edifier: R1855DB Actieve Boekenplank Speakers 2 stuks - Zwart

90,-
8 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Edifier: R1855DB Actieve Boekenplank Speakers 2 stuks - Zwart

Vertrouwd ontwerp met nieuwe technologie

Oud schoolontwerp terugbrengen met de nieuwste technologie. De R1855DB is een actief 2.0 luidsprekersysteem voor boekenplanken dat is ontworpen in een hoek van 10 graden om het geluid nauwkeurig naar u te richten in de luxe MDF houten behuizing die is afgestemd op het minimaliseren van akoestische resonantie. De subwooferuitgang produceert kwaliteitsgeluid en prestaties. De bas trilt in elke kamer of ruimte waarin hij woont, waardoor een ideale sfeer voor entertainment wordt gecreëerd. De R1855DB is klassiek en leuk met de nieuwste Bluetooth-technologie waardoor speeltijd vanaf telefoons, tablets of laptops mogelijk is. Bij het denken aan de R1855DB boekenplankluidsprekers is het eerste dat bij me opkomt evenwicht; de perfecte balans tussen functie en ontwerp.

Comprehensive Controls

De R1855DB wordt geleverd met een volledig functionele afstandsbediening voor de set boekenplankluidsprekers. Pas het volume aan, schakel de ingangen, demp de luidsprekers en bedien het via Bluetooth verbonden afspelen allemaal met uw vingertoppen. Het ontwerp van de afstandsbediening met zijn moderne slanke gevoel legt de kracht in uw handen. Het is gemakkelijk te gebruiken en past precies in de palm van je hand voor ultiem comfort. Edifier maakt het u gemakkelijk met de eenvoudige afstandsbedieningopdrachten voor de R1855DB boekenplankluidsprekers. Ingangen zijn toegankelijk met duidelijke en beknopte functionaliteit als aanvulling op de handleiding. Lijst van ingangen en uitgangen voor R1855DB boekenplankluidsprekers. Sub uit, line in


Schuin ontwerp stuurt geluid

Elk aspect van Edifier R1855DB boekenplankluidsprekers is ontworpen met een doel. De vezelplaat [MDF] behuizing van gemiddelde dichtheid vermindert vervorming en minimaliseert akoestische resonantie. De basis van de luidspreker staat onder een hoek van 10 graden voor dynamische precisie en levering. Het ontwerp van de hoek stuurt het geluid van de woofers rechtstreeks naar je oren en produceert 70 watt melodieën van gebalanceerde kwaliteit. Edifier R1855DB actieve boekenplankluidsprekers vallen op in beide categorieën van stijl en prestaties. De 4-inch midrange / woofer-luidsprekerstuurprogramma's zorgen voor rijke dieptepunten. Ondertussen produceren de hoge tonen duidelijke hoge tonen. Een perfect afgestemde boekenplankluidspreker die aan uw behoeften voldoet.
- EAN: 6923520268597
- Vendorcode: R1855DB