Grijze UNF Dementievriendelijke DAB+ Radio (speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie en ouderen voor wie technologie verwarrend kan zijn)

159,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
UNF
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze UNF Dementievriendelijke DAB+ Radio (speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie en ouderen voor wie technologie verwarrend kan zijn)

DAB+ Radio speciaal voor ouderen met dementie Muziek brengt een hoop vreugde bij ouderen. Luisteren naar muziek wordt als heel plezierig ervaren. Helaas worden veel dingen steeds ingewikkelder door een ziekte als dementie, zo ook het luisteren muziek. Dit is erg jammer. Muziek heeft namelijk ook een bijzondere werking op de hersenen en heeft het de kracht om mensen te kalmeren. Daarom is deze dementievriendelijke DAB radio speciaal voor ouderen met dementie ontworpen. ✔️ Digitale radio voor ouderen met dementie ✔️ Het gebruikerspaneel kan worden aangepast naar de behoefte in gebruiksgemak ✔️ Eenvoudige bediening, zodat zelfstandig muziek luisteren mogelijk is ✔️ Beschikt over een koptelefoonaansluiting ✔️ USB-stick met voldoende ruimte voor 1.000 muzieknummers wordt meegeleverd Wat is er zo bijzonder aan deze dementie radio? Het bijzondere aan deze radio is dat het niveau van gebruiksgemak is aan te passen aan de behoefte van de gebruiker. Naar mate dementie vordert is gebruiksgemak steeds belangrijker. Bij deze dementie radio kunt u gebruiksknoppen wegdraaien en verbergen tot alleen de aan/uit knop overblijft. Ook kan deze dementie radio muziek rechtstreeks vanaf een USB-stick af te spelen. De persoon van wie u houdt kan de radio met één knop bedienen. Dit is een moderne DAB radio, maar dan speciaal voor ouderen met dementie. Ook is de radio heel handig voor verzorgers of mantelzorgers. Eenvoudig speelt u de favoriete muziek af van oudere met dementie. Muziek heeft een kalmerende werking en maakt het verlenen van zorg makkelijker en plezieriger. Bovendien hoeft de radio niet continu in de stroom te zitten, want hij werkt ook op batterijen. Dit zorgt ervoor dat de radio makkelijk mee te nemen is. Naast mensen met dementie, is deze unieke DAB+ radio ook uitermate geschikt voor mensen die technologie verwarrend vinden.

Materiaal:
Plastic
Voorraad: