Sony XDR-V20D Wekkerradio DAB+, VHF (FM) AUX Grijs

69,98
5 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Sony XDR-V20D Wekkerradio DAB+, VHF (FM) AUX Grijs

Met de Sony XDR-V20D geniet je overal van kraakheldere radio via DAB+ met krachtig stereogeluid. In de keuken, slaapkamer of buiten in de tuin geniet je van stereogeluid met volledig bereik, dankzij deze draagbare DAB-radio met een batterijlevensduur tot 17,5 uur. De Sony XDR-V20D heeft ruimte voor 5 voorkeuze zenders en daarnaast beschikt hij ook over een sleeptimer en wekkerfunctie.

Plus- en minpunten van de Sony XDR-V20
Kraakhelder DAB+ ontvangst
Ingebouwde accu
Stereo geluidsweergave
Geen Bluetooth-functie

Belangrijkste kenmerken Sony XDR-V20

  • DAB/DAB+/FM digitale radiotuner

  • Lichtgewicht, draagbaar ontwerp

  • 2 speakers van 45 mm met volledig bereik voor stereogeluid

  • Ingebouwde lithiumbatterij voor tot wel 25 uur draadloos luisteren

  • 5 instelbare voorkeurszenders

  • 4-regelig LCD-scherm


Stereogeluid
Met 2 speakers van 45 mm heeft de Sony XDR-V20 een volledig bereik voor stereogeluid. Hiermee heeft deze Sony DAB+ radio een krachtig geluid voor zijn lichtgewicht ontwerp.

Eindeloos luisteren
Met de Sony XDR-V20D luister je dankzij de ingebouwde lithiumbatterij tot maar liefst 17,5 uur draadloos naar jouw favoriete muziek. Eindeloos genieten dus.

Bekijk de verschillen tussen Sony DAB+ radio's: De XDR-S41D is een compacte DAB+ radio met een LCD-scherm van 2 regels, klokfunctie en sleeptimer. De XDR-S61D is het grotere broertje van de XDR-S41D. Deze DAB+ radio heeft een LCD scherm van 4 regels en naast een sleeptimer ook een wekfunctie. Ook voorzien van een hoofdtelefoonuitgang. De XDR-V20D is een DAB+ radio met staand design en stereo-geluid. Naast alle opties van de XDR-S61D is de V20D ook voorzien van een AUX-aansluiting en ingebouwde accu die tot 17,5 uur mee gaat.