Renkforce RF-IRDAB-RETRO1 Tafelradio met internetradio DAB+, VHF (FM) AUX, Bluetooth, Internetradio, WiFi, LAN Geschikt voor DLNA Hout

144,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Hout

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Renkforce RF-IRDAB-RETRO1 Tafelradio met internetradio DAB+, VHF (FM) AUX, Bluetooth, Internetradio, WiFi, LAN Geschikt voor DLNA Hout

Moderne techniek gecombineerd met klassiek ontwerp: met WiFi en DAB+ combineert de RF-IRDAB-Retro1 het beste aan radiotechnologie – voor een nieuwe luisterervaring. De keuze is aan u – verbind de radio gewoon met de al aanwezige WiFi-router en u bevindt zich muzikaal meteen ergens anders op aarde. Of ontvang uw favoriete lokale zenders ruisvrij met de beste digitale kwaliteit via DAB+. Natuurlijk kan via Universal Plug & Play (UPnP) de muziekbibliotheek van de PC direct in uw woonkamer worden gestreamd. Dankzij de ingebouwde Bluetooth sluit u eenvoudig uw smartphone op de Retro1 aan en brengt u nog meer van uw favoriete muziek via de krachtige 10 watt stereoluidsprekers ten gehore.

Radio-ervaring 2.0 met de Renkforce Retro1
Met radioweergave via digitale DAB+ wordt de ruisvrije overdracht van radiozenders werkelijkheid. De tijd van storende ruis en vervorming is voorbij. De Renkforce RF-IRDAB-RETRO1 zorgt voor heldere radio-ontvangst thuis. Bovendien krijgt u dankzij de moderne internet-/DAB+ radiotechniek aanvullende informatie over de zojuist afgespeelde zender, het actueel weergegeven nummer en ook de hoogtepunten van het nieuws.

Onbeperkt aantal radiozenders
Voorbij zijn de tijden waarin alleen de regionale zenders ontvangen kunnen worden. Nu ontvangt u talloze zenders vanuit de hele wereld via de internetradio-functie in de beste kwaliteit. Verbind gewoon uw nieuwe radio met uw router, draadloos of met een kabel via de geïntegreerde LAN-bus.

Krachtig geluid met een heldere klank
Met de twee 5 watt stereoluidsprekers krijgt u het beste geluid voor uw perfecte radio- en muziekervaring.

Symbiose van internet en sounddesign
Bij de Renkforce RF-IRDAB-RETRO1 is speciaal gelet op de perfecte afstemming tussen de chipset, luidsprekers en de constructie van de behuizing. Dat zorgt naast de heldere radio-ontvangst voor een vol en uitgebalanceerd geluid. 2 stereoluidsprekers met elk 5 watt uitgangsvermogen (RMS) laten uw favoriete muziek stralen. Bovendien zijn er meerdere geluidsinstellingen ter beschikking.

Bluetooth functie voor draadloze muziekoverdracht
Maak daarvoor eenvoudig verbinding met uw Bluetooth-compatibele smartphone of mobiele apparaat en de internetradio en breng uw opgeslagen playlists tot op 10 meter afstand over. Draadloos.

AUX IN – muziek van mobiele apparaten via de internetradio afspelen
Sluit via jackplug (AUX In) smartphone, MP3-speler, etc. op uw internet-/DAB-radio aan. De muziek wordt via de 5 watt (RMS) stereoluidsprekers afgespeeld.

AUX OUT - internetradio via externe luidspreker afspelen
Dankzij de extra audio-uitgang kunt u de radiosignalen via externe luidsprekers weergeven en zo uw stereo-installatie of luidsprekersysteem met een internetradio upgraden. Bovendien kunt u hier uw hoofdtelefoon aansluiten en zo genieten van internetradio – voor persoonlijk luistergenot en zonder anderen te storen.

DLNA-/UPnP-geschikt voor muziek uit het netwerk
Het maakt niet uit of uw muziekbibliotheek 100 of 100.000 nummers bevat, u uw eigen CD's ript of uw muziek aanschaft via iTunes, Amazon MP3 of eMusic. Met de RF-IRDAB-RETRO1 kunt u uw digitale muziekverzameling overal in huis doorzoeken, organiseren en afspelen. Dankzij Universal Plug & Play (UPnP) kan de RF-IRDAB-RETRO1 desgewenst aan de PC worden gekoppeld. De op de computer opgeslagen audiobestanden kunnen dan op het display worden geselecteerd en via de radio worden afgespeeld.

Analoog of USB, de keuze is aan u
Wie op zeker wil spelen, kan de internetverbinding ook via de geïntegreerde LAN-aansluiting tot stand brengen. Daarmee kan slechte WiFi in huis omzeild worden. Eenvoudig de netwerkkabel aansluiten en klaar. Wie van draadloze vrijheid houdt, verbindt de radio gewoon eenmalig met de WiFi in huis.

Aan- en uitschakelaar
Dankzij de aan- en uitschakelaar kunt u uw RF-IRDAB-RETRO1 probleemloos compleet van het lichtnet nemen. Dit zorgt ervoor dat er geen stroom voor de standby-modus wordt verbruikt.

Wakker worden op het juiste moment
De Renkforce RF-IRDAB-RETRO1 kunt u ook als wekker gebruiken, zodat u meteen met uw favoriete muziek de dag kunt beginnen en u zich nooit meer verslaapt. Natuurlijk kunt u via de snooze-knop de start van de dag nog iets uitrekken.

Ook voor het inslapen altijd de passende muziek
Voor het inslapen nog naar muziek luisteren hoort er voor veel mensen bij – het is alleen jammer als de muziek ook na het inslapen nog de hele nacht doorgaat. Dankzij de ingebouwde sleeptimer wordt de muziekweergave na een bepaalde tijd gestopt.

Muziekbesturing vanaf de bank
Voor maximaal bedieningscomfort kunt u de RF-IRDAB-RETRO1 internetradio gemakkelijk via de afstandsbediening vanaf de bank besturen.