Zilveren Philips AZ215S - Radio/CD-speler - Grijs

49,95
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zilveren Philips AZ215S - Radio/CD-speler - Grijs

De Philips AZ215 is een eenvoudig te bedienen Radio/CD-speler. De compacte radio laat zich makkelijk meenemen dankzij het handzame formaat en de lichtgewichte uitvoering. Daarbij beschikt deze Soundmachine wel over een prima geluid door de Dynamic Bass Boost die voor extra diepte in het geluid zorgt. De radio luister je naar je favoriete radiozenders, CD's en muziek op jouw mobiele aparaat door de 3.5mm AUX-ingang.
Belangrijkste kenmerken Philips AZ215

  • Radio (FM)
  • CD speler
  • Werkt via het stopcontact en op batterijen
  • Afmetingen (B x H x D): 252 x 124 x 232 mm
  • Sluit je mobiel of laptop aan via de audio ingang (3.5 mm)
CD shuffle/herhalen Dankzij de functie "shuffle/herhalen" hoef je de muziek die je afspeelt niet altijd in dezelfde volgorde te beluisteren. Nadat je je favoriete nummers in de speler hebt geladen, hoef je alleen maar een van de modi "shuffle" of "herhalen" te kiezen om je nummers in een andere volgorde af te spelen. Geniet van een unieke muziekervaring telkens wanneer je speler aan staat.
Dynamic Bass Boost Met Dynamic Bass Boost kun je optimaal van je muziek genieten. Breng met een druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als je dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kun je van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer je het volume lager zet.
Audio-ingang (3,5 mm) Met een verbinding geniet je van al je muziek via draagbare apparaten en computers. Sluit gewoon je apparaat aan op de Audio ingang (3,5 mm) op je Philips luidsprekers. Gebruik op je computers de aansluiting voor koptelefoons. Nadat de verbinding is gemaakt, kun je direct genieten van je hele muziekverzameling.

Tip: Bekijk hier het complete Philips Audio assortiment!