Zwarte Caliber Jupiter Digitale Wekker met Draadloze Oplader Alarmklok met Wake up light Qi-technologie (HCG019QI-B)

28,92 19,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Caliber Jupiter Digitale Wekker met Draadloze Oplader Alarmklok met Wake up light Qi-technologie (HCG019QI-B)

Laad je smartphone op, verlicht je kamer én word uitgerust wakker met de Caliber digitale wekker met draadloze oplader. De Qi-technologie zorgt ervoor dat de wekker oplader draadloos en snel je telefoon oplaadt. De digitale wekker is daarnaast ook uitgerust met een snooze functie, zodat je je ‘s ochtends nog eens lekker om kunt draaien. Het grote witte display met dimfunctie zorgt ervoor dat je de tijd altijd makkelijk af kunt lezen. Gebruik het nachtlampje ‘s avonds in verschillende kleuren om de gewenste sfeer te creëren. Eigenschappen:

  • Draadloze telefoonlader
  • Groot wit display
  • 2 alarmtijden
  • Snooze functie
  • Dimbaar display
  • Nachtlampje in diverse kleuren
  • Wake up light
  • Back-up batterij
  • Kleur: zwart
Let op: Geen FM-functie Opstaan met een volle batterij Niets is zo vervelend als wakker worden met een lege telefoon. Daarom kun je deze wekker ook gebruiken om je telefoon op te laden. De digitale wekker is namelijk uitgerust met de slimme Qi-technologie. Hiermee laad je de telefoon draadloos op. Je legt je smartphone simpelweg bovenop de alarmklok, en hij begint direct met opladen! Let er wel op dat je telefoon de Qi-technologie moet ondersteunen om deze oplader functie te kunnen gebruiken. Ook als dit niet het geval is, kun je je telefoon opladen met deze digitale wekker. Dat kan namelijk via de USB-poort aan de achterzijde. Uitgerust je bed uit Heb je ‘s ochtends regelmatig moeite met je bed uitkomen? Dan kan een wake up light ervoor zorgen dat je ‘s ochtends uitgerust wakker wordt. Het wake up light op de Caliber wekker wordt voor de alarmtijd steeds feller en bootst de zonsopgang na. Hierdoor krijgt je lichaam op een natuurlijke manier seintjes dat het tijd is om wakker te worden. Zo word je met behulp van deze digitale wekker een stuk vrolijker wakker! Toch nog even blijven liggen? Gebruik dan de snoozefunctie voor een extra half uurtje of kwartiertje in bed. Let op: deze wekker heeft geen FM-functie en wekt je met een zoemer geluid. Je kunt maar liefst twee alarmtijden instellen, waardoor zowel jij als je partner op jullie eigen moment fijn gewekt kunnen worden door deze slimme wekker. Extra sfeer in de slaapkamer De Caliber wekker is ook nog eens uitgerust met een nachtlampje dat je in kunt stellen in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor warm geel licht, of creëer een spannende sfeer met rood of paars licht.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: