Crosley Cruiser De Luxe - Platenspeler - Koffermodel - Zwart

85,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Bax-shop


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Color : Zwart Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over Crosley Cruiser De Luxe - Platenspeler - Koffermodel - Zwart

Tijd om te cruisen met de Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler in zwart! Geniet van vinyl waar je ook bent. Klik hem handig dicht en cruise overal naartoe waar die platen zo hard nodig zijn. Deze verbeterde versie van de Crosley Cruiser komt inclusief pitch controle en bluetooth, om super handig muziek mee te kunnen streamen over de interne luidsprekers. Zoek je een platenspeler om de wereld van vinyl mee in te duiken en die ook nog eens erg leuk in de kamer zal staan? Dan heb je hem nu gevonden!


Waar is het feestje?
De platenspeler komt met een 3 toeren platenspeler die al je platen van 33 1/3, 45 en zelfs 78 toeren kan afspelen. Gebruik de pitch controle om de snelheid van de plaat aan te passen zodat je precies hoort wat jij wilt horen. De ingebouwde dynamische full range luidsprekers geven genoeg geluid om een kamer mee te vullen en een leuk feestje mee te bouwen. Mocht je wat meer power nodig hebben is hij altijd nog op externe luidsprekers aan te sluiten. En met de hoofdtelefoon uitgang ben je ook s'avonds verzekerd van je favoriete muziek.


Bluetooth Platenspeler
Sluit via bluetooth je smartphone of MP3-speler aan en luister draadloos naar je favoriete digitale muziekcollectie. Met je digitale muziekcollectie of Spotify binnen handbereik kun je gemakkelijk naar muziek luisteren over de interne luidsprekers van de platenspeler. Ook is het mogelijk je smartphone aan te sluiten middels een analoge kabel.


Speciale look
De Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler is gemaakt met een houten behuizing voor een goede resonantie en afgewerkt in leerachtig materiaal en komt in een mooie zwart met rode kleur. Met zijn speciale look zal de Crosley Cruiser voor extra sfeer in huis zorgen en een absolute eye catcher zijn!

Materiaal:
Hout,  Houten behuizing met leerachtig materiaal,  Leer
Maat:
One size
Voorraad: