Crosley Lancaster Platenspeler 5-in-1 - Inclusief Bluetooth - Bruin

109,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Crosley Lancaster Platenspeler 5-in-1 - Inclusief Bluetooth - Bruin

Stof je oude Lp’s, Cd’s en cassettes maar af en neem een duik in het verleden. Met de Crosley Lancaster speel je Lp's, Cd's en cassettes namelijk allemaal eenvoudig af. De Crosley Lancaster Retro Platenspeler 5-in-1 Bruin komt in een authentiek vintage geïnspireerd design. Luister naar de radio of geniet van je favoriete Lp’s. Sluit je smartphone aan of stream je digitale muziek middels bluetooth. Met de Crosley Lancaster 5-in-1 Platenspeler ga je voor nostalgisch design, indrukwekkende geluidskwaliteit en vele mogelijkheden.


5 in 1 Music Center
De Crosley Lancaster Retro Platenspeler 5-in-1 Bruin is een music-center. Dit wil zeggen dat je vrijwel alle audio-dragers kunt afspelen. De Lancaster komt onder meer met AM/FM-radio, Cd-speler, platenspeler, cassettespeler en geeft je ook nog eens de mogelijkheid om je digitale muziekcollectie af te spelen. Door de hoge kwaliteit stereo luidsprekers heb je altijd optimale geluidskwaliteit. De retro platenspeler blijft altijd vrij van stof en vuil dankzij de houten stofkap. De Crosley Lancaster Retro Platenspeler 5-in-1 Bruin speelt je vinyl af op 33 1/3, 45 en 78 RPM zodat je kunt genieten van je gehele vinyl-collectie. Ook heb je de mogelijkheid een hoofdtelefoon aan te sluiten zodat je even helemaal op kunt gaan in de muziek.


AM / FM Radio
Schakel eenvoudig over naar je favoriete radiozenders middels de mooie nostalgische analoge tuner met vintage geïnspireerde wijzerplaat. De Lancaster is uitgerust met AM en FM-radio zodat je naast het afspelen van Lp’s, cassettes of Cd’s direct kunt overschakelen naar het laatste nieuws, weerbericht of bijvoorbeeld naar die belangrijke wielerronde, voetbal- of tenniswedstrijd. Met de Crosley Lancaster geniet je van het authentieke geluid van AM en FM-radio.


Bluetooth & AUX-In
De Lancaster van Crosley is uitgerust met moderne opties, zo kun je naast vinyl, cd’s en cassettes ook genieten van je digitale muziekverzameling. Verbind eenvoudig je smartphone of tablet via bluetooth met de Lancaster en beluister je favoriete muziek en artiesten met de hoge geluidskwaliteit van de Crosley Lancaster. Ook heb je de mogelijkheid om je smartphone, tablet of Mp3-speler te verbinden middels AUX-in zodat je volop kunt genieten van je digitale muziekverzameling.


Nostalgisch design
Met de Crosley Lancaster 5-in-1 Platenspeler Bruin haal je echt iets exclusiefs in huis. Dit mooie houten retro music-center van Crosley zal een eyecatcher zijn in ieder interieur. De vintage geïnspireerde details, authentieke wijzerplaat en gestoffeerde speakers geven de platenspeler een bijzonder mooie look. De Crosley Lancaster Retro Platenspeler 5-in-1 Bruin lijkt afkomstig te zijn uit het midden van de vorige eeuw maar dan uitgerust met moderne opties en technologie. Voeg met deze retro platenspeler van Crosley een pronkstuk toe aan je woonkamer, slaapkamer of muziekkamer.