Trust GXT 455 Torus RGB Gaming Headset - Eindejaars-leegverkoop

99,99 68,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nedgame.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Trust GXT 455 Torus RGB Gaming Headset - Eindejaars-leegverkoop

Duurzame over-ear gamingheadset met krachtig geluid en aanpasbare RGB LED-verlichting
Eigenschappen - Headset met hoogwaardig ontwerp en handmatig aanpasbare RGB LED-lampjes - Grote volumeknop en microfoondempknop op linkeroorkussen - Grote knop voor het regelen van de lichtkleur op het rechteroorkussen - Kies één kleur of een volledige RGB-kleurcyclus - Verstelbare, met metaal verstevigde hoofdband - Kantelbare oorkussens voor een perfecte pasvorm - Comfortabele over-ear-oorkussen van ademende stof - Opvouwbare microfoonstang met LED-dempindicator - Gevlochten kabel van 2,2 meter
De kracht van geluid Niemand begint als game-legende. De GXT 455 Torus is een duurzame headset met een krachtig geluid en aanpasbare RGB ledverlichting; deze headset is uw trouwe metgezel op uw reis naar de top.
Verlicht ontwerp De ledverlichting aan de zijkant van de headset zorgt voor een aantrekkelijk ontwerp. Met de grote knop voor het regelen van de lichtkleur op het rechteroorkussen kunt u één kleur of een volledige RGB-kleurcyclus selecteren. Gebruik voor eenvoudige regeling van uw gamegeluid de volumeregeling en dempschakelaar voor de microfoon op de linker oorschelp; u heeft de touwtjes in handen.
Alles onder controle De Torus-headset heeft zachte en comfortabele over-ear-oorkussens van ademend gaas, speciaal ontworpen voor langdurige gamesessies. De met metaal verstevigde, verstelbare hoofdband en de kantelbare oorschelpen zorgen ervoor dat de Torus voor elke gamer perfect geschikt is.
Opvouwbare microfoon Sluit de gevlochten USB-kabel van 2,2 m aan op uw pc of laptop en u bent klaar om te gaan gamen! U hoort nu alleen de heldere gamegeluiden; de opvouwbare microfoon met led-dempindicator kan eenvoudig voor uw mond worden geplaatst en biedt een heldere spraakkwaliteit voor betere in-game gesprekken.