Fresh N Rebel Fresh 'n Rebel Wireless Headphone - on-ear koptelefoon - Ruby/ Donkerrood

49,58 47,99
De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Donkerrood Rood

Over Fresh N Rebel Fresh 'n Rebel Wireless Headphone - on-ear koptelefoon - Ruby/ Donkerrood

De Caps Wireless is een on-ear Bluetooth koptelefoon met een rijk geluid, diepe bas en een cool design. Door de koptelefoon te verbinden via bluetooth met je smartphone kan je tot wel 10 uur naar je favoriete tunes luisteren. Is je koptelefoon leeg? Dan hoef je alleen maar de draad aan te sluiten en kan je gewoon doorluisteren.

GEEN KABELS
Caps Headphones is een on-ear headphones met een rijk geluid, diepe bas en een cool design. Verbind hem via Bluetooth met je smartphone en regel je muziek of oproepen met je hoofdtelefoon.

TRAVEL BUDDY
Met de superzachte oorkussens zit de Caps Wireless Headphones comfortabel op je hoofd en dankzij het inklapbare ontwerp is de hoofdtelefoon extra compact en stop je die gemakkelijk weg als je hem niet gebruikt.

GENIET VAN MUZIEK
Laadt de Caps Wireless in twee uur tijd op en geniet van tien uur muziek. Als je aan het reizen bent naar een nieuwe locatie hoef je je dus geen zorgen te maken over lawaaierige medereizigers.

KIES JE KLEUR
De Caps Wireless is beschikbaar in acht kleuren, geschikt voor elk moment! Kies de kleur die bij je past!

BACK-UP KABEL
Batterij bijna leeg? No worries, gebruik de afneembare krulkabel om je Caps Wireless Headphones op je telefoon aan te sluiten en naar je muziek te blijven luisteren. De kabel heeft een geïntegreerde afstandsbediening, zo kun je een nummer pauzeren of een oproep beantwoorden.