NGS Artica Pride Headset Draadloos Hoofdband Oproepen/muziek Micro-USB Bluetooth Blauw

21,95 17,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
NGS
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over NGS Artica Pride Headset Draadloos Hoofdband Oproepen/muziek Micro-USB Bluetooth Blauw

Stijlvolle, draadloze, stereo hoofdtelefoon met bluetooth-technologie. Met NGS Artica Pride kunt u naar muziek luisteren en telefoonoproepen beantwoorden in totale vrijheid. Geniet van zijn geweldige geluidskwaliteit en exclusieve ontwerp. NGS Artica Pride is een originele, circumaurale hoofdtelefoon, waarmee u zonder kabels naar muziek kunt luisteren. Eenvoudig te koppelen met uw favoriete apparaat om tot 7 uur van ononderbroken muziek te kunnen genieten tot een maximum afstand van 10 meter tot het apparaat. Dankzij zijn A2DP-technologie, zult u er de mediaspeler rechtstreeks mee kunnen bedienen via de knop op de hoofdtelefoon, afspelen pauzeren of inschakelen en aan-/uitzetten. Als u hem in combinatie met een telefoon gebruikt en een oproep binnenkrijgt, stopt de muziek en kunt u de oproep beantwoorden zonder de telefoon uit uw zak te halen (ook dankzij de geintegreerde microfoon). Met een micro usb laadaansluiting om de 180 mah batterij van de hoofdtelefoon op te laden. NGS Artica Pride springt eruit door zijn geluidskwaliteit dankzij zijn 32 ohm impedantie en 20hz 20khz frequentiebereik. Tenslotte zult u maximaal comfort hebben dankzij zijn aanpasbare hoofdband en zijn gevoerde oorschelpen, die speciaal zijn ontworpen om gedurende lange sessies van uw favoriete muziek te genieten.
- Draadloze stereo hoofdtelefoon compatibel met Bluetooth-technologie (10 m bereik).
- Beantwoord oproepen of bel zonder uw telefoon uit uw zak te halen dankzij uw ingebouwde microfoon, 32 Ohm impedantie en 20 Hz 20 KHz frequentiebereik.
- Voorzien van een micro-USB aansluiting om de 180 mAh batterij op te laden.
- Lithium-polymeerbatterij met batterijlevensduur tot 7 uur.
- Ontwerp hoofdband dat de oren volledig bedekt voor uitzonderlijk comfort, plus bediening van muziek afspelen en uw oproepen beantwoorden door op de knop van uw hoofdtelefoon te drukken.
- EAN: 8435430613711
- Vendorcode: ARTICAPRIDEBLUE