Lovnix C30 - On-Ear Kinderkoptelefoon met Volume Begrenzing 85dB - Koptelefoon voor Kinderen met Flexibele Hoofdband - Groen

24,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lovnix C30 - On-Ear Kinderkoptelefoon met Volume Begrenzing 85dB - Koptelefoon voor Kinderen met Flexibele Hoofdband - Groen

On-ear bluetooth koptelefoon voor kinderen met gehoorbescherming en begrensde volume van 85dB. De veilige en lichte Lovnix C30 koptelefoon kenmerkt zich door haar robuuste ontwerp en flexibele hoofdband. Speciaal ontwikkeld om ruwe behandeling door kinderen te doorstaan. De Lovnix C30 heeft daarnaast super zachte en elastische memory pads die de vorm van de oren onthouden zodat ze comfortabel zijn bij het dragen. Deze koptelefoon is hierdoor ook geluiddempend. De Lovnix C30 koptelefoon is gemaakt van BPA-vrij eco-vriendelijke plastic materiaal dat veilig is voor kinderen. Verder zit er een ingebouwde microfoon in de koptelefoon.

Voordelen
✔ Zachte en elastische memory oor pads
✔ Comfortabel voor kinder oortjes
✔ Geluiddempend
✔ BPA-vrij
✔ Ecologisch vriendelijke materialen
✔ Zuiver geluid
✔ HD-microfoon
✔ Makkelijk op te bergen
✔ Volumebegrenzing van 85 decibel
✔ ingebouwde microfoon

Robuust & Flexibel
De Lovnix C30 kenmerkt zich door haar flexibele hoofdband die na buigen weer in haar oorspronkelijk staat terug keert. In tegenstelling tot de meeste koptelefoons die bij de minste spanning al breken kan de hoofdband van Lovnix C30 ver gebogen worden. De koptelefoon is ook robuust ontworpen waardoor het tegen stootje kan. Niet meer gestrest dus als kinderen hun koptelefoon laten vallen of ruw mee omgaan.

Volumebegrenzing
Voor jonge kinderen is het belangrijk dat hun gehoor intact blijft omdat ze hun oren nog lang moeten kunnen gebruiken. Om deze reden heeft de Lovnix C30 koptelefoon een volumebegrenzing van 85 decibel zodat het niet het oor beschadigt. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw kind niet te lang op maximaal volume luistert.

Geluiddempend
Deze koptelefoon is geluiddempend waardoor kinderen ongestuurd hun ding kunnen doen zoals een filmpje kijken op YouTube. Een spelletje spelen of zich volledig kunnen concentreren op hun huiswerk.

Specificaties
➤ Merk: Lovnix
➤ Model: C30
➤ Materiaal: ecologisch vriendelijk kunststof
➤ Driver: 40mm
➤ Audio jack: 3.5mm
➤ Kleur: Groen
➤ Kabellengte: 1.5m
➤ Frequency bereik: 20 ± 20000Hz
➤ Type koptelefoon: On-ear

Inhoud
1x Kinderkoptelefoon