Lenco EPB-410BL In Ear oordopjes Bluetooth Zwart Headset, Bestand tegen zweet, Waterbestendig

28,92 24,99
5 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Lenco EPB-410BL In Ear oordopjes Bluetooth Zwart Headset, Bestand tegen zweet, Waterbestendig

De Lenco EPB-410 Bluetooth® koptelefoon is de ideale aanvulling voor jouw smartphone. Via TWS Bluetooth technologie worden deze oordopjes eenvoudig gekoppeld waardoor je vervolgens niet alleen jouw favoriete muziek kunt beluisteren, maar zelfs kunnen bellen of Siri kunt aansturen. Dit door de ingebouwde microfoon. Door de eenvoudige aanraaktoetsen aan de zijkant van de oordopjes wordt deze koptelefoon bediend. Deze earbuds hebben een perfecte pasvorm en zitten daarmee goed stevig in je oren. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Daarnaast zijn deze oortjes ook nog eens waterproof. Het bewaardoosje is tevens een powerbank waarin je de oordopjes op kan laden. De indicator op dit bewaardoosje geeft aan hoeveel energie de oordopjes nog bevatten. Mocht na 3,5 uur (o.b.v. volledig opgeladen) de energie op raken, dan sluit je dit bewaardoosje doormiddel van bijgeleverde USB-kabel en stekker, aan op computer of netspanning. Daarmee laad je de snel oordopjes op waarna van je Bluetooth oordopjes kunt genieten. Met de Lenco EPB-410 Bluetooth oordopjes mag je gezien worden! De Lenco EPB-410 is verkrijgbaar in 2 kleuren: Zwart en Wit. Kun je alleen muziek luisteren met de Lenco EPB-410 koptelefoon?
Naast dat je muziek kunt luisteren met de Lenco EPB-410 kun je deze koptelefoon ook gebruiken als een handsfree Bluetooth® headset om mee te bellen. Voeg snel en gemakkelijk deze headset toe aan jouw lijst van Bluetooth-apparaten en luister naar muziek en bel met je smartphone via deze oortelefoon. Is deze Lenco koptelefoon waterdicht?
Deze Lenco EPB-040 koptelefoon is waterdicht, hetgeen ook betekent dat je deze kunt in houden wanneer je op de fiets zit en het begint te regenen of dat je lekker door kunt sporten terwijl je naar je favoriete muziek luistert op jouw smartphone. Moet ik deze koptelefoon direct aansluiten op een stopcontact als ik deze wil opladen?
Je hoeft deze koptelefoon niet direct aan te sluiten op een stopcontact als je deze wil opladen, want de Lenco EPB-410 heeft een handig docking-station in een modieus plastic opbergdoosje. Je kunt jouw koptelefoon opladen in dit doosje, maar het docking-station is ook zelf een lader, dus iedere keer dat je jouw koptelefoon terug in het doosje doet laden deze automatisch ook op, zo kunnen ze tot wel 10 uur meegaan. Zitten er extra’s bij deze koptelefoonset?
Bij deze koptelefoonset zitten verschillende extra’s, namelijk: een USB-kabel en 3 paar oordopjes. Op alle producten van Lenco ontvang je 24 maanden garantie Verpakkingsinhoud

  • Oortelefoon 2x
  • Powercase
  • Micro USB kabel
  • Oordopjes
  • Handleiding