Hama Headset opbergtas - Hoes voor koptelefoon - Case - Voor on-ear en over-ear koptelefoons - 2-weg ritssluiting - Zwart

19,99
De beste prijs bij Allekabels.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hama Headset opbergtas - Hoes voor koptelefoon - Case - Voor on-ear en over-ear koptelefoons - 2-weg ritssluiting - Zwart

{b|

  • HOOGWAARDIGE BESCHERMING: De Hama Koptelefoonhoes voor On-Ear & Over-Ear Koptelefoon is speciaal ontworpen voor liefhebbers van hoogwaardige audio. Of je nu onderweg bent naar werk, op reis gaat of gewoon thuis ontspant met je favoriete muziek, deze hoes is de perfecte metgezel om je koptelefoon veilig te bewaren en te beschermen.
  • SLIM ONTWERP MET FUNCTIONALITEIT: Het slimme ontwerp van de hoes combineert stijl met functionaliteit. Met een handig meshvak aan de binnenkant kun je extra accessoires zoals kabels en adapters veilig opbergen. Dit betekent geen gedoe meer met losse snoeren in je tas; alles heeft zijn eigen georganiseerde plek.
  • STEVIGE FIXATIE: Het klittenband aan de binnenkant zorgt voor een stevige fixatie van je koptelefoon, waardoor deze veilig op zijn plaats blijft tijdens het transport. Daarnaast voegt de elastische gummiband extra zekerheid toe, wat betekent dat je koptelefoon niet onbedoeld verschuift, zelfs niet tijdens de meest bewogen reizen.
  • FLEXIBELE KARABIJNHAAK: De meegeleverde karabijnhaak biedt nog meer flexibiliteit. Bevestig de hoes eenvoudig aan je rugzak of tas en geniet van handsfree reizen met snelle toegang tot je koptelefoon wanneer je maar wilt. Het is de ultieme oplossing voor degenen die altijd in beweging zijn.
  • MOEITELOZE TOEGANG: De 2-weg ritssluiting maakt het openen van de hoes moeiteloos, waardoor je snel toegang hebt tot je koptelefoon en accessoires zonder gedoe. Het is de perfecte combinatie van gemak en bescherming, waardoor je muziekbeleving altijd binnen handbereik is."
  • Materiaal:
    Polyester
    Voorraad: