Blauwe Hama Active BT Bluetooth® (1075101) Sports In-ear headphones In-ear Headset, Volume control, Sweat-resistant Blue

29,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Blauwe Hama Active BT Bluetooth® (1075101) Sports In-ear headphones In-ear Headset, Volume control, Sweat-resistant Blue

Sportieve uitdagingen u met deze sport-oortelefoon met gemak: vaste ergonomische zitting en heel veel bewegingsvrijheid dankzij Bluetooth. Alleen u, de muziek en de bevalling echter hard zweet, die dankzij transpiratieresistente materialen in stromen stromen mag. U kunt aan de slag!

Sport in-ears - door en door voor topprestaties gemaakt
Of u drukt, verschuiven of houd helemaal niet - met hoofdtelefoon bij sport is het Tobben. U moet perfect zitten, duurzaam zijn en veel bewegingsvrijheid. Net als onze Clip-On-sport-oortelefoon Active BT. Een belangrijke rol bij een sport-oortelefoon spelen pasvorm en draagcomfort. De koptelefoon moet zeer goed vast zitten, zonder dat u zich bewust is van een te dragen. Met lichte 12 gram vormt de Active BT deze sportieve uitdaging. Een groot voordeel: de kabel hangt niet storend heen. Het bovenste deel van de kabel is met oorhaakjes gevormd, de achterste de oren langs in de nek samen werken - meer kabels zijn er dankzij een bluetooth-verbinding niet. Deze zeer ergonomische en aangename draagvariant geeft de toch al vastzittende in-ear- extra houvast. Een rondje joggen met obstakel loop en de sporthoofdtelefoon zit. Oorschelpen zijn volledig verschillend gevormd. Daarom is de Active BT met drie siliconen oorkussens in de maten S, M en L uitgerust, zodat u de meest comfortabele variant te kiezen die bij je past. Wanneer alles zit en past, de muziek in de oren gaat knipperen, kan beginnen - tot u de zweet in de nek loopt. Igitt, omdat loopt ja de langs de kabel, denkt u? Met de zweetbestendige materialen kunt u zich er tegenaan, zelfs als de zweet in beken loopt.

Sound + Sport = sporthoofdtelefoon
Topprestaties bij het geluid? Absoluut, want pas met goede muziek in het oor wordt de sportieve Flow. De exacte pasvorm van de sport-in-ears komt niet alleen het draagcomfort ten goede, maar ook de geluidskwaliteit. Of verkeerslawaai, koffie krans chen tijdens het wandelen of hondengeblaf - alle omgevingsgeluiden worden verminderd, zodat u heel met het ritme van uw favoriete muziek samenkomen. Toch neem nog voldoende uw omgeving waar, zodat u een oplettende verkeersdeelnemers blijven. Als u toch eens een paar gesprachsfetzen van koffie krans chen onderweg vastklikken of de ruis van de wind helemaal te wilt printen, zet het volume met één handbeweging helemaal snel via de in de kabel geïntegreerde volumeregelaar. Recht niet het juiste nummer voor de joggingstrecke door het bos? Dan eenvoudig via de ingebouwde afstandsbediening naar het volgende nummer of pauze drukt en de ruis van de bladen genieten. Zonder de smartphone in de hand te hoeven nemen.

Ook bij het sporten bereikbaar
De bluetooth hoofdtelefoon heeft natuurlijk niet alleen het voordeel de aangename kabelgeleiding en van draadloos luisteren naar muziek. Ze zijn vanzelfsprekend ook telefonisch altijd bereikbaar - of u de oproep in jogging-flow aannemen, kies. Gesprekken voert u via de geïntegreerde afstandsbediening, waarmee u ook de muziek afspelen. Gesprekken weigeren en beëindigen gaat natuurlijk net zo te werk. Via de microfoon switches u schakelen tussen muziek en telefoongesprekken. Bijzonder praktisch: u kunt de Bluetooth-hoofdtelefoon gelijktijdig met twee smartphones verbonden - dat is juist voor drukke met particuliere en zakelijke mobiele telefoon een slim feature.

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.