Zwarte Edifier Bluetooth AptX 5.0 True Wireless Stereo in-ear 16 102dB 20Hz-20kHz 6mm Neodymium driver IPX5 8uur speeltijd + 24uur van docking station

69,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Doublepoint.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending
Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Over Zwarte Edifier Bluetooth AptX 5.0 True Wireless Stereo in-ear 16 102dB 20Hz-20kHz 6mm Neodymium driver IPX5 8uur speeltijd + 24uur van docking station

Een goede comfortabele pasvorm
De TWS5 levert uitstekende akoestische prestaties door zijn ergonomische vorm. Meerdere meegeleverde oordopjes zorgen ervoor dat iedereen niet alleen een veilige en comfortabele pasvorm krijgt, maar ook de best mogelijke soundstage voor zijn favoriete nummers.
Echte draadloze stereo
Vergeet het gedoe met kabels, en geniet van een vollediger bereik met echte draadloze oordopjes. Bevrijd je luisterervaring en ervaar de volgende generatie van draagbare audiotechnologie.
Bluetooth 5.0 met aptX
Allerbeste prestaties met tweemaal de snelheid, viermaal het bereik en achtmaal de capaciteit van Bluetooth 4.2 apparaten. Bijna verliesloos afspelen dankzij de aptX technologie. Ondersteunt 24-bit audio met samplesnelheden tot 48kHz.
Gebruik de oordopjes in enkele of gepaarde modus
Luister in standaard stereo met beide oordopjes, of gebruik een mono-configuratie die je toelaat om te luisteren naar muziek met een oor zonder geluidskanalen te verliezen. Ideaal voor het beantwoorden van oproepen of luisteren naar muziek in situaties waarin je in contact moet blijven met je omgeving; ook geweldig voor mensen met lokaal gehoorverlies.
32 uur speeltijd totaal
8 uren batterijleven met nog eens 24 uren beschikbaar met de oplaadhouder. Geniet van een langdurige, echt draadloze ervaring die langer duurt dan je werkdag, trainingssessies en alle andere dingen die je doet.
Touch bediening
Edifier biedt een echte draadloze ervaring zonder functionaliteit op te geven. Een multi-functieknop op elk oordopje biedt eenvoudige one-touch-bediening. Dit laat je toe om liedjes te veranderen, of het afspelen te stoppen en zelfs oproepen te beantwoorden – allemaal met een tik van je vinger.
Ergonomische vorm met IPX5 waterbestendigheid
Volledig draadloos, deze oordopjes zijn speciaal ontworpen om comfortabel in je oor te passen en geluid recht naar het gehoorkanaal te leiden voor een betere luisterervaring. Discreet en comfortabel bevat de TWS5 ook een IPX5 Waterbestendigheid die je beschermt tegen zweet en regen. Dat betekent dat je ze overal comfortabel mee naartoe kan nemen.