E-PRIME V90 Draadloze Bluetooth Oordopjes – Voor Sport & Fitness – Oortjes - 140 uur Luistertijd – USB poort - Zwart

59,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over E-PRIME V90 Draadloze Bluetooth Oordopjes – Voor Sport & Fitness – Oortjes - 140 uur Luistertijd – USB poort - Zwart

✔Volledig draadloze oordopjes ✔ Gemaakt voor Sport & Fitness ✔ Geen last van kabels ✔Zweet- en waterbestendig ✔Ultieme comfort

Ben jij opzoek naar oordopjes die comfortabel zitten en een uitstekende geluidskwaliteit hebben? Zoek niet verder! We stellen je graag voor aan de E-PRIME V90. Dit zijn volledig draadloze oordopjes die jouw training een enorme boost geven! Geniet van draadloze vrijheid tijdens het sporten, en ervaar oordopjes die in je oor blijven zitten met elke beweging! Geniet eindeloos tijdens het sporten! Geniet nu van een luistertijd die bijna 2x langer is dan normaal! In plaats van de gemiddelde 4 uur, geniet je nu van 7 uur aan luistertijd. Geniet van je favoriete muziek of bekijk je favoriete video onderweg. Daarnaast zijn de oordopjes ontworpen met een klein design die ervoor zorgen dat de oordopjes bij elke beweging goed in je oren blijven zitten! Ervaar draadloze vrijheid! Gelukkig! Geen bedrading meer. De V90 oordopjes zijn volledig draadloos doordat ze gebruik maken van de vernieuwde Bluetooth 5.0 technologie. Dit betekent dat de oordopjes efficiënter zijn en minder stroom verbruiken. Daarnaast maken ze verbinding tot wel 50 meter van je afspeelapparaat (zonder obstakels)! Simpel, Automatisch verbinden! Vanaf het moment dat je de oordopjes uit de oplaadcase haalt, gaan de oordopjes automatisch aan en zoeken ze verbinding met elkaar. Als jouw afspeelapparaat eerder verbonden is geweest met de oordopjes maken ze direct verbinding vanaf het moment dat je ze uit de case haalt! Dit duurt bij elkaar maximaal een paar seconden! Klein & comfortabel! De oordopjes hebben een klein design en zijn uitgerust met speciaal ontworpen siliconen eartips. Om voor jezelf nog wat extra comfort te geven, zijn er bij de huidige eartips nog 2 extra maten eartips meegeleverd, zodat jij de meest comfortabele pasvorm voor jezelf kan creëren. Daarnaast wegen de oordopjes maar 5 gram per stuk. Op deze manier kan je de oordopjes urenlang in hebben, zonder dat je het door hebt! Perfect! Wat is de V90 in het kort?

 • 140 uur totale luistertijd!
 • Klein design!
 • Oordopjes blijven comfortabel in je oor zitten!
 • Extra meegeleverde eartips! (Voor jouw comfort!)
 • Bluetooth 5.0!
 • Automatische verbinding!
 • Zweet- en waterbestendig!
 • Noise cancelling!
 • Geen kabels!
Onderweg opladen van je oordopjes? Geen probleem! Zo! Je sportsessie of je reis zit erop, tijd om de oordopjes even op te laden. Met de handige oplaadcase is dit mogelijk. Plaats de oordopjes in de oplaadcase, deze kunnen de oordopjes tot wel 20 keer opladen. Na 10 minuten opladen kan je alweer een extra uur luisteren! Het volledig opladen van de oordopjes duurt een uur. De oplaadcase kan opgeladen worden met de meegeleverde Micro-USB kabel. Onderweg opladen van je oordopjes & telefoon? Ook geen probleem! De oplaadcase heeft een ingebouwde powerbank functie! Aan de zijkant van de oplaadcase is er een mogelijkheid om een USB-kabel in te pluggen (dit kan met jouw telefoon oplaadkabel!). Je kan dus je telefoon en de oordopjes tegelijk opladen! Ervaar jouw muziek op een ander niveau! Eindelijk een keer een bass horen via oordopjes? De V90 beschikt over deze geluidskwaliteit. Dit is omdat de oordopjes voorzien zijn van een vernieuwde chipset speciaal voor geluidskwaliteit. Dit voorziet de oordopjes van een zuivere & diepe bass, mooie & warme midden tonen en zuivere & heldere hoge tonen. De hoge, midden en lage frequenties smelten samen tot een mooi geheel. Deze combinatie zorgt ervoor dat je tijdens het sporten of reizen optimaal kan genieten van jouw muziek of video. Pauzeer je muziek via je oordopjes! De oordopjes zijn voorzien van een multifunctionele knop. Dit houdt in dat de knop verschillende soorten instructies van jou kan uitvoeren. Druk bijvoorbeeld een keer op een knop om je muziek of video te pauzeren of verder te spelen. Druk twee keer op een van beide oordopjes om het volume harder of zachter te zetten. Druk drie keer op een van beide oordopjes om het volgende of vorige nummer af te spelen. Zo simpel als dat is het ook! Neem je telefoon op zonder je telefoon aan te raken! De multifunctionele knop heeft ook een bediening voor het opnemen en ophangen van telefoongesprekken. In beide oordopjes zit namelijk een microfoon die uitstekend is voor het voeren van telefoongesprekken. Neem het telefoongesprek op door een keer op een van beide oordopjes te drukken. Kan of wil je op dat moment niet bellen? Houd dan een van beide oordopjes 2 seconden ingedrukt. Zweet- en waterdicht De oordopjes zijn Ipx7 gecertificeerd. Dit houdt in dat de oordopjes bestendig zijn tegen regen en zweet. Maak je dus geen zorgen als de oordopjes nat worden, maak ze nadat ze nat geworden zijn droog, en ze zijn weer good to go! Jouw laatste paar vragen: 1. Voor welke bluetooth apparaten is de V90 geschikt?

Voor elk apparaat dat bluetooth heeft! Denk dus aan alle apparaten die IOS, Google of Windows hebben!

2. Is het een fysieke knop?

Ja, het is geen touch knop. Uit ervaring is gebleken dat touch knoppen gevoelig zijn voor elk contact. De kans dat je nummer zomaar op pauze wordt gezet door de V90 is daardoor klein.

3. Kan ik ook één oordopje tegelijk gebruiken?

Ja! De oordopjes zijn geschikt om alleen of samen te gebruiken. Als de oordopjes zijn verbonden met elkaar en één oordopje wordt teruggeplaats in de case dan speelt het andere oordopje automatisch verder. De oordopjes zullen weer samen muziek afspelen als het andere oordopje uit de case wordt gehaald.

Specificaties van de V90:
 • Merk: E-PRIME
 • Kleur: Zwart
 • Ondersteunt: IOS, Android & Windows
 • Bluetooth versie: 5.0
 • Afspeelafstand: minimaal 10 meter
 • Gewicht oordopje: 5,5g
 • Gewicht oplaadcase: 42g
 • Afspeeltijd oordopjes: 7 uur
 • Afspeeltijd met oplaadcase: 140 uur
 • Volledig opladen van de oordopjes: 1 uur
Wat krijg ik geleverd in mijn pakketje?
 • 2 volledig draadloze oordopjes
 • Oplaadcase voor de oordopjes
 • USB naar Micro USB kabel
 • Eartips in de maten: small, medium en large
Bestel vandaag en geniet van de beste geluidskwaliteit! PS: Gratis verzending!