Denon AHGC25NC - Bedrade over-ear koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart

159,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Denon AHGC25NC - Bedrade over-ear koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart

De AH-GC25NC is een bedrade hoofdtelefoon met Denons nieuwste Noise Cancelling technologieën gecombineerd met het legendarische Denon-geluid.

De nieuwe gepatenteerde FreeEdge-drivers van Denon zorgen voor een meeslepend geluid met legendarische getrouwheid. De heldere hoogtes, diepe bas en gedetailleerde weergave voorzien je muziek, entertainment en telefoongesprekken van ongeëvenaard geluid.

Denons nieuwste generatie Noise Cancelling maakt gebruik van dubbele microfoons op iedere oorschelp en heeft drie ruisonderdrukkingsmodi: kantoor, vliegtuig of onderweg. Luister naar muziek, telefoneer, kijk films en concentreer je op je werk, zonder afleidend geluid.

Dankzij het uitmuntende draagcomfort is de AH-GC25NC geschikt om te gebruiken voor langere periodes of vliegreizen. De accu gaat tot wel 40 uur mee op een volle lading. Mocht je vergeten zijn om de hoofdtelefoon uit te schakelen, dan zal de AH-GC25NC dit herkennen en automatisch in standby gaan. Door op de oorschelp te tikken laat de microfoon alle omgevingsgeluiden weer binnenkomen, zodat je geen enkele aankondiging van de stewardess of iemand anders mist.

Door meer dan 100 jaar ervaring is Denon een echte specialist op het gebied van AV-apparatuur. Ervaar zelf het befaamde Denon-geluid dat wordt omschreven als krachtig, zuiver en precies.