Zilveren Alpha Design Labs ADL H128 Silver-Brown

340,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Bruin Zilver,Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Alpha Design Labs ADL H128 Silver-Brown

Bij de Alpha Design Labs H128 draait het om goed geluid. Gefriemel en te veel tierlantijnen, dat zie je toch te vaak bij hoofdtelefoons. Als je ook liever een vast geluid wil horen, is de ADL H128 écht iets voor jou! Geluid dat als een huis staat, doordringt en toch op afstand blijft. De ADL H118 en zeker de H128 doen dat. Een vast en rijk geluid, zonder dat het beeld wazig wordt of wegloopt en dat is nou exact de reden waarom wij deze hoofdtelefoon zo waarderen. Detailrijk en een solide sound. De H128 voegt daar wat snelheid, basrespons, details, comfort en ritmiek aan toe.

Triform Earcups

De H128 heeft daarnaast "Triform Earcups", die speciaal zijn ontworpen voor een superieure afdichting van je oren, waardoor de basrespons wordt verbeterd ten opzichte van andere ontwerpen. De Triform Contour vermindert ook interne staande golven en reflecties, zodat er minder vervorming ontstaat.

Furutech
Alpha Design Labs (ADL) is onderdeel van het Japanse Furutech, een merk dat wereldwijd de loyaliteit van miljoenen audiofielen heeft gewonnen met kabels en audioaccessoires. ADL is ontwikkeld om Furutech’s “Pure Transmission”-technologie door middel van zorgvuldige en innovatieve ontwerpen ook bij de hoofdtelefoonliefhebber te krijgen. En dat allemaal met dezelfde toewijding als bij Furutech.

Wat zit er in de doos?
- 3 meter lange hoofdtelefoonkabel
- Furutech F63(G) Gold-plated 3.5mm naar 6.3mm adapter
- 1.3 meter iHP-35X high performance Alpha-OCC hoofdtelefoonkabel met Furutech mini XLR en FT-735 3.5mm stereo connector.