TP-LINK AC1200 WiFi-versterker 867 MBit/s 2.4 GHz, 5 GHz Mesh-compatible

28,92 24,99
5 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over TP-LINK AC1200 WiFi-versterker 867 MBit/s 2.4 GHz, 5 GHz Mesh-compatible

De TP-Link RE300 is een snelle draadloze range extender voor zwaardere netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE300 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 1200 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 867 Mbps op de 5 GHz frequentieband.

Ideaal voor zwaardere netwerktaken:
Maakt gebruik van beide wifi-banden om een krachtige en stabiele verbinding op te zetten voor je apparaten. Ideaal voor netwerktaken zoals:
• Streamen in HD
• Gamen
• Bestanden downloaden

Tips van onze specialist
Plaats de range extender op een plek waar het wifisignaal nog stabiel is. Zo kan de range extender dit signaal optimaal oppakken en vervolgens opnieuw uitzenden.
Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren.

Eenvoudige installatie en plaatsing
Stap 1: Druk op de WPS-knop van jouw router en druk binnen 2 minuten op de WPS-knop van de RE300 om verbinding met het netwerk te maken.
Stap 2: Zodra de verbinding is geslaagd, zet je de RE300 op de beste plek. Er is geen verdere configuratie vereist.

Opmerking: Sluit de extender aan op de router via de Tether app of de webmanagementpagina als jouw router geen WPS ondersteunt.

Vind de beste locatie met de slimme signaal-indicator
De slimme signaal-indicator toont je de signaalsterkte van de bestaande router. Zo vind je eenvoudig de beste plek om jouw range extender neer te zetten en de wifi-dekking uit te breiden.

Uitgebreide app voor bediening binnen handbereik
Installeer en beheer jouw wifi, de TP-Link routers en range extenders met jouw smartphone (Android, iOS) via de Tether app.

TP-Link OneMesh™
Met OneMesh™ kun je eenvoudig een Mesh-netwerk opzetten met maar één wifi-naam om in het hele huis een goede dekking te krijgen. Sluit gewoon een OneMesh™-range extender aan op een OneMesh™-router. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar een stabiele verbinding.

Houd zichzelf snel
De RE300 kiest automatisch het snelste verbindingspad vanaf je router.