Devolo WiFi Repeater+ ac 1200 Mbit/s Netwerkrepeater Wit

53,99 53,71
5 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Devolo WiFi Repeater+ ac 1200 Mbit/s Netwerkrepeater Wit

Efficiënte oplossing voor een zwakke WiFi-verbinding: de devolo WiFi Repeater+ ac vergroot het beperkte routersignaal in een handomdraai. Surf thuis met tot wel 1200 Mbps en WiFi Mesh in elke kamer die zelfs je favoriete hoek in huis bereikt. Bijzonder slim: beamforming stuurt het WiFi-signaal zeer gericht naar je netwerkapparaten. Daarnaast zorgt de crossband-repeating-functie voor optimaal brandbreedtegebruik en snellere datatransmissie op de frequentiebanden 2,4 en 5 GHz. Ook handig: met twee LAN-poorten en een geïntegreerd stopcontact voorziet de devolo wifi versterker in flexibele aansluitingsmogelijkheden. Met de Plug &Play-oplossing van de netwerkpionier realiseer je een WiFi-verbinding zonder de zwakke WiFi-zones waar je je eerder aan stoorde. Product is bestemd voor de Nederlandse markt, kan niet in België gebruikt worden. Belangrijkste kenmerken van de devolo WiFi Versterker

  • Meer bereik: Vergroot de dekking van je bestaande WiFi-netwerk snel en gemakkelijk met maximaal 1200 Mbps.
  • Snelheidsvoordeel met crossband repeating: Optimaal gebruik van de WiFi-frequenties 2,4 en 5 GHz verhoogt de transmissiesnelheden in het WiFi-netwerk.
  • Betere ontvangst dankzij Multi-User MIMO: Meerdere netwerkapparaten worden tegelijkertijd voorzien van maximale WiFi-capaciteit.
  • Probleemloos WiFi-netwerk: dankzij Mesh WiFi surf je in elke ruimte zonder onderbrekingen.
  • Optimale antennerichting: Beamforming stuurt het WiFi-signaal gericht naar jouw verbonden netwerkapparaten.
  • Flexibel: Te gebruiken als WiFi-versterker met Mesh WiFi of als access point om een nieuw WiFi-netwerk op te zetten
  • Hoogste beveiliging: De producten van devolo beschikken over de nieuwste versleutelingsstandaarden (WPA2/WPA3) en zorgen ervoor dat je data beschermd zijn (op bankniveau).
  • Verbeterde devolo Home Network-app: Eenvoudige installatie met stapsgewijze instructies.
Goed om te weten
Wanneer je ergens in huis geen sterk wifi signaal hebt kun je dit oplossen met een wifi versterker. Om dit te doen is het belangrijk dat je de wifi versterker plaatst in een gebied waar het wifi signaal nog sterk is. De wifi versterker heeft zelf namelijk ook een goed signaal nodig van de router om deze te kunnen uitbreiden. Dus wanneer je de versterker op een plaats zet waar nog een sterk signaal is, zal de versterker het signaal vanaf daar uitbreiden. Niet compatibel met devolo Magic en devolo dLan en niet geschikt voor gebruik in België.