Witte Devolo - Wifi versterker - WiFi 5 - 900 Mbps

50,40 39,95
4 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Witte Devolo - Wifi versterker - WiFi 5 - 900 Mbps

De devolo 9790 is een draadloze wifi versterker voor basis netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de wifi versterker "dode zones" te elimineren. De devolo wifi versterker maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 900 Mbps. Hoe goed het actuele signaal is, wordt steeds duidelijk gemaakt door de praktische LED-indicatie op de repeater. Voor de aansluiting van bekabelde apparaten zoals televisies, pc‘s, streaming boxen of netwerk-schijven, beschikt de repeater over een Gigabit LAN-poort. Maak gebruik van de flexibele mogelijkheden van de devolo WiFi versterker en verheug je direct op snelle WiFi AC en Gigabit Ethernet precies op die plek waar je het nodig heeft. Maak jouw WiFi-netwerk geschikt voor de interessante multimedia-mogelijkheden van vandaag en morgen. Installatie

  • Stap 1: Druk de WPS-knop op de wifi versterker 10 seconden in.
  • Stap 2: Druk daarna op de WPS knop van je router (hoelang dit moet staat in de handleiding van de router).
  • Stap 3: Het signaalindicatie lampje op je wifi versterker brandt nu groen. Vanaf dit moment is je wifi versterker verbonden met je router.
Goed om te weten
Wanneer je ergens in huis geen sterk wifi signaal hebt kun je dit oplossen met een wifi versterker. Om dit te doen is het belangrijk dat je de wifi versterker plaatst in een gebied waar het wifi signaal nog sterk is. De wifi versterker heeft zelf namelijk ook een goed signaal nodig van de router om deze te kunnen uitbreiden. Dus wanneer je de versterker op een plaats zet waar nog een sterk signaal is, zal de versterker het signaal vanaf daar uitbreiden. Niet compatibel met devolo Magic en devolo dLan.