Marantz NR1200 Stereo Receiver - 75W per kanaal - 5 HDMI-ingangen - 4K Ultra HD - Muziek Streaming - Bluetooth - HEOS Built-In - Zwart

539,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Doublepoint.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending
Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Over Marantz NR1200 Stereo Receiver - 75W per kanaal - 5 HDMI-ingangen - 4K Ultra HD - Muziek Streaming - Bluetooth - HEOS Built-In - Zwart

Dompel jezelf onder in perfect geluid met hoge resolutie met de NR1200 van Marantz. De slanke netwerkreceiver met een compacte behuizing levert gedetailleerd, getrouw geluid. De NR1200 is een volledig geïntegreerde versterker en levert het bekende Marantz-geluid. Denon AVC-X3700H AV-Receiver
Upgrade je thuisbioscoop met een veelzijdige en compromisloze Denon AV-Receiver. Alle receivers zijn voorzien van ultieme audio & video-technologieën en jarenlange ervaring van Denon. Ze voldoen aan de behoeften van zowel home cinema liefhebbers als beginners.
De Denon AVC-X3700H is voorzien van 180W per kanaal en levert een echt indrukwekkende 3D-audio-ervaring met behulp van Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced. Verder is de av-receiver voorzien van de laatste HDMI-videotechnologieën zoals 8K & 4K zodat je jouw lievelings-films & series in haarscherp beeld kunt bekijken.
ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:


  • Indrukwekkende 3D audio ervaring dankzij Dolby Atmos / DTS:X / (IMAX)

  • Krachtig geluid door 9 discrete versterkers met 180W per kanaal

  • Entertainment in 8K & 4K beeldkwaliteit i.c.m. Dolby Vision

  • Eindeloos streamen via o.a. Spotify, Apple Music & TuneIn

  • Besturing via spraakassistenten als Amazon Alexa, Google Assistant & Apple Siri


3D AUDIO VOOR OMHULLEND GELUID
Geniet van de beste home entertainment-ervaring met Dolby Atmos of IMAX Enhanced: de nieuwste technologie van DTS en tevens de nieuwe standaard voor home entertainment op het gebied van beeld, geluid, schaal en helderheid.

KRACHTIGE X-KANAALS VERSTERKER
Vergroot je verwachtingen voor thuisbioscoop-entertainment. Met discrete high current-versterkers op alle 9 de kanalen biedt de AVC-X3700H een krachtig vermogen van 180W per kanaal zodat jij iedere keer weer de entertainment op krachtige en precieze wijze kunt ervaren.

KLAAR VOOR 8K ULTRA HD
Met de nieuwe AVC-X3700H geniet je van alle entertainment met de nieuwste beschikbare technologieën en kijk je films met ongeëvenaarde scherpte. Geniet van films in 8K met 8K/60Hz doorvoer en upscaling, evenals de nieuwste technologieën in AV-receivers, zoals Dynamic HDR en Quick Media Switching (QMS), die in films worden toegepast om vertraging te voorkomen. De AVC-X3700H is uitgerust met 7 HDMI-ingangen & 3 uitgangen.

DE VOLGENDE GENERATIE IN GAMEN
Deze av-receiver tilt het gamen naar een hoger niveau dankzij de nieuwste HDMI-ondersteuning. Beleef nog meer plezier aan gamen met 4K/120Hz** doorvoer en upscaling, evenals Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) en Auto Low Latency Mode (ALLM), die lag en frame tearing verminderen of voorkomen om een vlottere, lag-vrije game-ervaring te bieden.

ONDERSTEUNING VOOR HI-RES AUDIO
Luister naar je favoriete muziek in de hoogste kwaliteit dankzij de ondersteuning voor hi-res audio. De 32-bits AKM DAC biedt audiodecodering in hoge resolutie voor verschillende lossless bestandstypen, waaronder ALAC, FLAC en WAV tot 192kHz/24 bits weergave; maar ook MP3 & WMA-bestanden.

WERKT MET DE NIEUWSTE SPRAAKASSISTENTEN
Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakbesturingssystemen. Bedien de receiver met je stem via Google Assistant, Amazon Alexa of Apple Siri. Vraag om het volgende nummer af te spelen of het volume te wijzigen en meer.

MULTIROOM MUZIEK STREAMEN
Stream al je favoriete muziek eenvoudig naar de receiver. Download de gratis HEOS-app en stream muziek van populaire streamingsdiensten zoals: Spotify, Deezer, TuneIn internetradio en meer naar de av-receiver & alle andere apparaten met HEOS Built-in. Geniet van je lievelingsartiest waar dan ook in huis.

LUISTER NAAR JE FAVORIETE VINYL ALBUM
Speel je lievelings-LP’s af in uitzonderlijke kwaliteit door jouw platenspeler aan te sluiten op de ingebouwde phono-ingang van de receiver.

BLUETOOTH GELUIDSOVERDRACHT
Geniet van je favoriete audio zonder het hele huis wakker te maken door de audio vanuit de AV-receiver naar je Bluetooth-hoofdtelefoon te sturen.

EENVOUDIGE INSTALLATIE
De meegeleverde verkorte installatiehandleiding voor de av-receiver biedt eenvoudige, duidelijke instructies om aan de slag te gaan. Zodra je de tv via HDMI met de receiver verbindt, verschijnt de exclusieve Denon Setup Assistant op je tv-scherm om je stap voor stap door de installatie heen te helpen.

AUDYSSEY RUIMTECORRECTIE
Optimaliseer je audio-ervaring met Audyssey MultEQ XT32 voor een naadloze opstelling van uw luisteromgeving. Met de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ XT32 het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) tot op wel acht meetpunten en genereert nauwkeurige digitale filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie en echo optimaliseren.
** Beschikbaar via een toekomstige update