Denver Draagbare DVD Speler Auto - 7 inch - 2 schermen - Incl. Hoofdsteunhouder - MTW756TWIN

68,59 54,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:

Over Denver Draagbare DVD Speler Auto - 7 inch - 2 schermen - Incl. Hoofdsteunhouder - MTW756TWIN

De MTW756 TWIN Portable DVD-speler van Denver is een uitkomst voor wie graag af en toe alleen of samen een film kijkt. De DVD-speler is voorzien van twee 7" schermen, waardoor iedereen het goed kan zien. Met de bijgeleverde koptelefoons is het ook mogelijk om een film te kijken zonder dat de omgeving hier last van heeft. Sluit je gemakkelijk af en geniet alleen of samen.

Gebruik De portable DVD -speler van Denver is voorzien van bevestigingsriempjes waarmee je de schermen gemakkelijk aan de hoofdsteunen bevestigt. De MTW-756 is hiernaast niet alleen in de auto te gebruiken, maar ook in huis. Zo is urenlang plezier altijd binnen handbereik. De schermen zijn voorzien van enkele knoppen voor bijvoorbeeld het aanpassen van het volume.

Voordelen Deze MTW756 TWIN van Denver is door het compacte formaat en de bijgeleverde draagtas gemakkelijk mee te nemen. De usb-poort maakt het mogelijk om ook eenvoudig foto's te laten zien op het heldere scherm van deze draagbare set. De ingebouwde stereospeakers zorgen met een mooi geluid voor een nog fijnere beleving, terwijl de oortelefoons het mogelijk maken om je helemaal af te sluiten. De DVD speler kan heel veel bestanden afspelen zoals: dvd, dvd-r/rw, dvd+r/rw, avi, cd, cd-r, jpeg. Ook kan je met een AV adapter de speler verbinden met de TV.


Accessoires
Met de meegeleverde accessoires kun je de schermen monteren aan de autozitting zodat deze blijft hangen.
Er is een afstandbediening meegeleverd en voor als je de schermen weer mee naar binnen wil nemen is er een handige draagtas.

LET OP: Dit artikel heeft stroom nodig om te functioneren.