Focal: Sib Evo 5.1 Homecinema Systeem - Zwart

647,-
De beste prijs bij Doublepoint.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending
Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Over Focal: Sib Evo 5.1 Homecinema Systeem - Zwart

De Sib Evo 5.1-pack van Home Cinema-luidsprekers haalt het beste uit uw stereomuziek en wekt de grootste sensatie bij het bekijken van uw films. Laat je verrassen door hun kwaliteit en de kracht van hun geluid, ondanks hun kleine formaat! Sib Evo levert een aanzienlijk akoestisch vermogen.

De audiotrack geeft perfect muziek weer, evenals de dialoog van je favoriete films, waarbij de volledige intensiteit van de actie of emotie wordt overgebracht. Alle belangrijke elementen van de film worden overgebracht met extreme helderheid en pitch-perfecte precisie, waardoor u de indruk krijgt midden in de actie te staan.

Sib Evo is de nieuwe generatie Sib & Co-luidsprekers, een referentie in de wereld van Home Cinema. U zult zeker de ideale oplossing vinden voor een complete home audio-set-up, die zowel gestructureerd als coherent is. Het Sib Evo-systeem kan worden gecombineerd met de compacte maar krachtige Cub Evo, die geluid levert dat equivalent is aan veel grotere subwoofers.

Gecombineerd met de Cub Evo-subwoofer in een 5.1-pack, kan hij ook worden geïnstalleerd met de Sib Evo Dolby Atmos®, waardoor je een thuisbioscoopsysteem krijgt met een compleet nieuwe dimensie. Een revolutie voor uw films!

Dit pakket is ideaal voor ruimtes van 10 tot 50 m2 (100ft2 tot 540ft2) en past perfect in elk interieur, gezien ze een heel stijlvolle uitstraling hebben..

Twee muurbeugels zijn meegeleverd met deze 5.1-pack.