Zwarte Caliber Draagbare DVD speler Auto - Set Van 2 Schermen - 7 Inch - Met Accu Voor 1.5 Uur Speeltijd (MPD278T)

115,69 104,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Caliber Draagbare DVD speler Auto - Set Van 2 Schermen - 7 Inch - Met Accu Voor 1.5 Uur Speeltijd (MPD278T)

Met de Caliber MPD278T portable DVD speler set zijn jouw kinderen wel even zoet op de achterbank. Deze set bestaat uit 2 draagbare DVD spelers, voedingskabels, verbindingskabels, oordopjes en een afstandsbediening.
Tegelijkertijd film kijken Het handige van de MPD278T set is dat je met zijn tweeën dezelfde film kijkt. Met de audio en video verbindingskabels verbind je de twee DVD spelers aan elkaar, zodat een van de twee als extra scherm dient. Zo geniet je allebei op een 7 inch (17,8 cm) scherm met 800 x 480 resolutie.

Aansluitingen en accu De MPD278T DVD spelers hebben een usb ingang, zodat jij je films, maar ook bijvoorbeeld je vakantiefoto’s, vanaf een usb stick bekijkt. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij geniet je van 1,5 uur film kijken zonder de spelers op te hoeven laden. Je laadt de spelers op met de 12 Volt autolader.

Certificeringen Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving.Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.Let hierop bij de aankoop van een product.