Zwarte Pioneer DJ DDJ-200 DJ Controller - 2 kanalen Rekordbox Controller

159,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Tonecontrol.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Vandaag besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, GLS en UPS

Over Zwarte Pioneer DJ DDJ-200 DJ Controller - 2 kanalen Rekordbox Controller

De Pioneer DJ DDJ-200 vergelijkbare layout als onze grotere controllers en volgt de DDJ-RB op als kleinste controller en is primair bedoeld om gebruikt te worden in combinatie met een smart-device. Een telefoon of tablet kan gebruikt worden om nummers uit je iTunes te mixen met WeDJ, onze mobiele DJ app.

Tevens kun je de DDJ-200 gebruiken om muziek te streamen als je een abbonement hebt op het nieuwe Beatport Link of Soundcloud Go+. Als je de Djay app gebruikt van Algoriddim kun je met die app ook tracks streamen. Een eventueel abbonement op deze online streaming diensten is via hun website los verkrijgbaar.

Ook andere mix applicaties worden ondersteund zoals Algoriddim Djay, Edjing, etc.

Natuurlijk kun je de DDJ-200 ook gebruiken in combinatie met Rekordbox DJ (performance mode), de DDJ-200 onlocked de dj functies van Rekordbox zodra je de controller op je computer aansluit (dit wordt bedoeld met de ‘USB dongle’ functie). De DDJ-200 heeft echter geen geluidskaart aan boord dus je moet altijd een externe geluidskaart selecteren (die van je telefoon of je computer).

Features WeDJ
Tutorial Mode (Pop Hint), veel functies hebben een in-app uitleg over wat ze doen, klik hiervoor op het vraagtekentje bovenin je scherm en daarna op de functie waar je meer uitleg over wilt hebben, deze uitleg zie je dan in een pop-up.

Transition FX, de crossfader verschuift het geluid van het ene kanaal naar het andere en voegt daarbij tevens een van de gekosten Transition FX toe (filter, echo, etc).

Phrase Sync, een primeur, de DDJ-200 is de eerste controller waar deze functie beschikbaar is. Phrase Sync is een ondersteunende feature net zoals bijvoorbeeld Beat sync (zet het tempo automatisch gelijk) en Auto Gain (automatische volume aanpassing). Phrase Sync matched de secties van een nummer (start track bij begin of einde van break bijvoorbeeld).